Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Precisiewerk

Het verhaal wat niet op tekening staat, dat leggen we vast.

Voor het kleinste en fijnste werk

Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. ZME vervaardigt precisieonderdelen met betrouwbare kwaliteit, in kleine en middelgrote series. We zorgen er met uiterste nauwkeurigheid voor dat het perfect in orde komt.

Producten

Bij ZME maken we producten voor verschillende branches, waaronder luchtvaart, gezondheidszorg, automotive, machinebouw. Soms is de toepassing van een product niet helemaal duidelijk. Eigenlijk is dat ook niet belangrijk. We gaan uit van de tekening, want de juiste specificaties zijn ‘heilig’ voor het afleveren van het beste product. In het kader van bewustzijn en duurzaamheid werken wij graag schoon en nauwkeurig. We verspillen zo min mogelijk materialen, en proberen zoveel mogelijk te recyclen of hergebruiken. We zijn zuinig op wat we hebben.

Kwaliteit

Elk product wat wij afleveren voldoet aan specifieke eisen, van het eerste product tot het laatste uit de serie. Tijdens het proces controleren wij doorlopend de instellingen en de programmering. We werken volgens de eisen van ISO 9001. Dat betekent dat het complete proces wordt vastgelegd in kwaliteitshandboeken, procedures en rapporten.

Een tekening van het product is niet het hele verhaal. Samen met de klant bepalen we het verhaal achter het product. Het verhaal wat niet op tekening staat, dat leggen we vast. Wij zien dat als de toegevoegde waarde voor de klant. Elk product dat wij maken, kunnen we op elk moment namaken met exact dezelfde kenmerken en kwaliteit. Iedere verspaner heeft zo zijn eigen handtekening en die zorgvuldige vastlegging zorgt ervoor dat we elkaar toch onderling kunnen vervangen.

ZME Fijnmechanisch Atelier

Stelt zich ten doel een uiterst betrouwbare voorraad houdende toeleverancier te zijn.

Bekijk video
fijnmechanisch-atelier.jpg
218.jpg

Onze producten

Voor elke branche een precieze oplossing

Wij maken de complexe fijnmechanische producten die u nodig heeft voor uw branche. In onze fabriek hebben we beschikking over een uitgebreid machinepark voor kopdraaien tot 40 mm, landraaien tot 12 mm en frezen. Met onze multitasker, de Willemin, kunnen we een combinatie van bewerkingen uitvoeren voor uiterst klein en fijn verspanen.

Wij werken samen met: