Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verspanen

Elk onderdeel voldoet aan dezelfde hoge eisen als het eerste onderdeel uit een serie.

Zo klein mogelijk, betrouwbaar in
kwaliteit en zo snel mogelijk geleverd

Verspanen is niets anders dan overtollig materiaal weghalen. We beginnen met een stuk stafmateriaal waar het uiteindelijke product al in verborgen zit. Het resultaat is altijd een onderdeel uit één stuk, iets wat grote voordelen kan hebben. 

Serieproductie van een complex onderdeel

We zijn sterk in het opstarten van een proces, het programmeren en het testen. We willen graag experimenteren, maar gaan alleen voor een resultaat dat betrouwbaar is en met hoge kwaliteit, ook bij een serie van 100, 1000 of een paar duizend stuks. Elk onderdeel dat uit onze fabriek komt, voldoet aan dezelfde hoge eisen als het eerste onderdeel uit een serie. Dat betekent soms ook dat we adviseren over het wijzigen van een constructie of de keuze voor een ander materiaal.

Onderzoeken van mogelijkheden

Wat ons ook uniek maakt, is de bereidheid om een stapje verder te gaan. Natuurlijk zijn we gebonden aan natuurwetten, maar we zoeken graag de grenzen op als dat nodig is voor een specifiek onderdeel. Het uitvinden van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten, met hogere kwaliteit en snellere levering

Dat doen we niet alleen met de Willemin, waarmee we ook kleine series en nieuwe producten maken. We doen dat met alle machines uit ons machinepark. Vooral bij het produceren van bestaand werk, waarbij een nieuwe serie producten wordt opgestart, denken we graag mee over verbetering van de kwaliteit of productieversnelling.

81.jpg
215.jpg227.jpg
Wij werken samen met: