Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Multitasking

Multitasking

Voor een combinatie van draaien en frezen werken wij met de Willemin-Macodel. Het is een multitasking 8-assig bewerkingscentrum voor alle verspanende bewerkingen bij de productie van complexe onderdelen. De flexibiliteit die deze machine biedt, is niet te evenaren en combineert het beste van twee werelden. De Willemin-Macodel 508MT is volledig ingericht op volautomatische productie. ZME is een van de weinige fabrieken in Nederland waar deze multitasker te vinden is en de capaciteiten ten volle worden benut.

De kracht van onze Willemin

Het hele bewerkingsproces, van begin- tot eindproduct, gebeurt in één machine. Er zijn geen tussenbewerkingen nodig, waardoor een zeer hoge precisie behaald wordt. Met de roterende B-as kan deze machine het product rondom bewerken van -45° tot +115°, zodat zowel op de hoofspil als op de tegenspil 5-assige bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.

De revolverunit op de U-as is uitgerust met een draaispindel, klem en tegencenter voor optimale flexibiliteit in overname. De 72 gereedschappen in het magazijn en de 80 bar interne koeling door de freesspil, in combinatie met 42000 rpm, maakt deze machine zeer geschikt voor het produceren van complexe fijnmechanische producten.

Experimenteel werk

We vinden het een uitdaging om te kijken of we een nieuw product kunnen maken. Maar we herontdekken ook graag de mogelijkheden voor bestaande producten. We doen dit in opdracht van klanten die zoeken naar procesverbetering, hogere nauwkeurigheid of snellere of betere productie, zodat het eindproduct van betere kwaliteit wordt. Ziet u de waarde van investering in experimenteel werk?

22.jpg
195.jpg24.jpg
Wij werken samen met: