Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Draaien en frezen

Klein draaiwerk

Precisiedraaiwerk, daarvoor moet je bij ZME zijn. Wij maken onderscheid tussen kopdraaien tot 40 mm en langdraaien tot 12 mm. Onze verspaningstechnologen beheersen de drie hoofdlijnen in bewerkingstechniek en creëren op die manier eindeloze mogelijkheden voor uw product. Door combinatie van onze creativiteit met jarenlange vakkennis vindt u in ZME een betrouwbare precisiepartner.

Kopdraaien

Onze specialisatie is het enkel- en multispindel kopdraaien met een maximale spindeldoorlaat van 40mm. Deze techniek gebruiken wij ook voor complexe draai- en freesdelen. De machines in onze fabriek zijn voorzien van aangedreven gereedschappen, waarmee volledige autonome compleetbewerkingen mogelijk zijn. Wij zorgen met de juiste focus voor het seriematig produceren van fijnmechanische precisieonderdelen.

Langdraaien

Langdraaien is de techniek voor het produceren van lange dunne producten. Toch zijn ook kleine kortdraaiproducten geschikt voor deze techniek. Onze STAR SW12RII heeft 10 assen, waaronder twee lineaire assen aan de hoofdspil die simultaan draai- en freesbewerkingen kunnen uitvoeren.

Het voordeel van deze machine zijn de korte bewerkingstijden en een maximale doorlaat van 12 mm De STAR is voorzien van een 150 bar hogedrukunit. Het langdraaien is een passende aanvulling op het draaiproces zodat wij kleine, hoog nauwkeurige, fijnmechanische delen kunnen blijven aanbieden.

89.jpg
208.jpg105.jpg

‘U vraagt, wij draaien!

Maak kennis met ons team

Wij werken samen met: